De laatste reisdag
2 oktober 2025 - Reisach, Oostenrijk
Donderdag 2 oktober 2025. De laatste reisdag
Pianiga, Italië - Reisach, Oostenrijk. 245 km. totaal: 5048 km
Het wordt een beetje frisser, maar eigenlijk gewoon mooi weer.
Het zit er weer op, onze Hollandia, Corsica en Sardinië reis. 36 daagjes onderweg, veel moois gezien, verdriet ervaren, 3x met de ferry op zee, meest prachtig weer, van vriendschap genoten, twee eilanden bezocht die nieuw voor ons waren, leuke reacties gelezen van onze trouwe volgers en daarvoor 5045 kilometertjes gereden in ons geliefd reismobiel. Mijn camperlogboek geeft aan dat het aantal nachtjes slapen in deze camper staat op 803. Daar slaap ik toch het liefste in, dromend over avonturen van een volgende dag. Rijdend van midden naar noord Italië worden de wegen beter en de omgeving netter. Da‘s toch echt een groot verschil. Zelfs groter dan van Friesland naar Noord-Brabant! Om maar iets te noemen. De Nassfeldpass met 1520 meter hoogte is een heerlijke afsluiting. In de winter onvergelijkbaar met dat meertje bij de grens en de pizzaboer Kabrio. We dachten in een herfstachtig land terug te keren, maar dat valt best wel mee. Het is nog mooi groen allemaal. Morgen camper winterklaar maken en maai en snoeiwerk genoeg voor de komende weken. Een volgende reis is reeds in vergevorderd stadium. Het was gepland voor 2021, daarna 2022, toen 2023, maar het wordt (D.V. zou vaders zeggen) 2026. Met dank aan Carona en Putin, een paar jaar later. U zijt gegroet, tot later.
Weer genoten van de leuke verhalen en de mooie foto’s.
Tot ziens!
Lieve vrienden, tot ziens……
Oant sjen.
Tot later 😘
Het is heel leuk om.met jullie mee te mogen reizen .
Groet Ad en Nettie
Groet
Genoten van de mooie interessante leuke verhalen
Maar thuis komen is ook altijd fijn toch 😳
Nu lekker genieten in jullie mooie huis
Groetjes, WiIlem en Harmke