Rondleiding Tempio Pausania
18 september 2025 - Aggius, Italië
Donderdag 18 september 2025. Rondleiding Tempio Pausania
Tempio Pausania, Sardinië Italië - Maragnanu, Sardinië Italië. 40 km. Totaal: 3452 km
Schitterend weer, 28 graadjes.
Om 10 uur precies staat onze, door Bert geronselde gids, bij de CP en neemt ons mee naar het centrum van de stad. Het is even lopen, maar het oude centrum is verrassend mooi. Vele kleine steegjes met huizen die allemaal met granieten stenen zijn gebouwd. Na een verdiende bak koffie krijgen we in de wachtruimte van het oude station een privé mini concert van vier volksmuziek zingende mannen. De akoestiek in de wachtruimte is mooi en de mannen zingen meest zonder de begeleidende gitaar acapella, Sardijnse liederen. Na deze culturele injectie lopen we terug naar de campers en proberen de slagboom open te krijgen. Dat lukt wonderwel, we kunnen onze reis vervolgen. Na nog geen 10 km zien we een leuke pauze plaats aan een vijver waar rondom gewandeld kan worden. Er is een kleine eet en drink gelegenheid bij, waar we dan ook gebruik van maken en gebruiken een kleinigheid. De camping die we daarna opzoeken ligt aan zee aan de westkust. De zee is op loopafstand waar we een uurtje genieten van de wind, de zon en de vele glide surfers. We staan de de campers dicht tegen elkaar, maar dat kan de pret niet drukken voor een door B en M georganiseerd camping diner. Het vier-gangen diner wordt met verschillende drankjes feestelijk gevierd. Also een zeer geslaagde avond. Gelukkig staan er niet veel campers bij ons in de buurt, also geven we geen overlast..
Aad de Gans.:19 september 2025Weer mooie plaatjes!
Louwra:19 september 2025Mooie reis weer zo te zien en heerlijk weertje. Genieten 😊