Een start met veel regen

28 augustus 2025 - Felbertauernpas, Oostenrijk

Donderdag 28 augustus 2028.        Een start met veel regen.
Schönboden, Oostenrijk - Felbertauern, Oostenrijk.            90 km

De beste plaats na een kort ziekbed is toch wel achter het stuur van de camper. Ik ben gediagnostiseerd met diverticulitus. Nou zoek dat maar even op, ik had er nog nooit van gehoord. Het gaat allemaal weer best prima, also gaat het richting Corsica en Sardinië, waar we met onze Azië-reisvrienden gaan rondtoeren. Maar voordat het richting zuiden gaat rijden we eerst naar Nederland voor een kort bezoek aan een paar zieke liefhebbende mensen. Vandaag is het zoals altijd als we op reis gaan. We hebben een programma van een week, wat we in 24 uur af willen hebben. En dat lukt altijd! Weliswaar rijden we vanmiddag pas om 17.30 uur de camping af. Het regent met tussenpozen flink, gelukkig zijn er geen lekkages in de camper. Nog even de sleutels bij Lissi en Gerard en karren maar. Nu wordt het al weer rond acht uur donker en met het slechte weer lijkt het nog eerder avond te worden. Hoe verder naar het noorden hoe meer regen tikt er tegen ons zolderraam, also besluiten we de camperplaats vlak voor de Felbertauerntunnel met een bezoek te vereren. Vlak staan is hier een kunst, doch ik weiger uit te stappen en een oprijblok te pakken. Een beetje met het hoofd naar boven is geen probleem.

1. Wim Smit:
    28 augustus 2025
    Nou een goede reis dan maar weer voor jullie.
  2. Jack en Bea:
    28 augustus 2025
    Lieve vrienden, goede reis en een mooie tocht naar 2 prachtige eilanden. Mochten jullie nog in de buurt komen, de koffie (en meer) staat altijd klaar !
    Lieve groet van ons.
  3. Fransje:
    28 augustus 2025
    En misschien is er zelfs plek voor een feestje. Welkom.
  4. Ger Timmer:
    28 augustus 2025
    Succes en vooral een goede gezondheid !
  5. Frank en Joke Hoek Blom:
    Adviezen bij diverticulitis
    Diverticulitis gaat meestal vanzelf over.
    Dit zijn de adviezen als u klachten heeft:
    Meet elke dag uw temperatuur via uw anus (poepgat).
    Eet wat u prettig vindt. Kies wel voor gezond eten. U merkt zelf waar u wel en geen klachten van krijgt.
    Drink elke dag 2 liter. Kies voor water, thee en koffie zonder suiker, en melk.
    Neem extra rust als u pijn heeft of als u zich ziek voelt.

Goeie reis en geniet ervan😘
  6. Ab en Trudy La Croix:
    28 augustus 2025
    Diverticulitis. Nooit van gehoord. Maar ik zag dat vloeibare voeding goed helpt. Nou, dat biedt toch perspectief Gert-Jan. Ik heb nog wel wat alternatieven. Ik wens jullie weer een geweldige reis en een gezonde terugkeer t.z.t.
    We gaan jullie weer volgen.
  7. Jos:
    29 augustus 2025
    Goede reis, beterschap en wij camperen vandaag richting zuid.
  8. Aad de Gans.:
    29 augustus 2025
    Veel reis plezier en een gezonde terugkeer later . Geniet ervan.
  9. Marian Voesenek:
    Fijne vakantie
  10. Hans Werlich:
    Veel plezier en succds!
  11. Sander:
    29 augustus 2025
    Veel plezier op dit nieuwe avondtuur!
  12. Marja Slagmolen:
    Tot snel en beterschap.
  13. J & J:
    30 augustus 2025
    Hoi lieverds,
    Heel veel plezier, en hopend voor jou Gert-Jan dat je divertikels niet meer gaan ontsteken! Ik begrijp dat je het onder controle hebt?
    We zijn weer benieuwd naar jullie reis avontuur.
    Liefs, Jeroen en Jolanda
  14. Martin:
    30 augustus 2025
    Is gewoon reetketelsteen, gaat vanzelf weer over heb ik gelezen(moeilijk woord). Geniet maar lekker en ik hoop dat jullie het zonnetje nog zien, maar goed, die schijnt bij jullie in je hart. Fijne reis en kom gezond weer thuis!
  15. Mike:
    3 september 2025
    Goeie reis en geniet er van.